cube try like ni..huhu

Wednesday, 10 August 2011

budu dan puasa..

semalam waktu nk turun dari bilik,,ayah aku terjumpa kawan dia kt lobi..
aku follow je dr belakang..
sembang pnye sembang(diorang je la)..
ada la sorang kawan ayh aku,muka mcm cina,tp islam kot.1st impression aku ingat dia cina la..
rupanya orang miri,,Sarawak..mmg asal islam la..
tibe2 dia kate.."aku kalau xde budu waktu sahur,memang x jadi la sahur..kat rumah ada 2botol lg budu"..
hehe..sampaikan org sarawak jadi minat dengan budu..terperanjat jgk..
kat malaysia ok jgk,tp kat sini..dh la susah nk dapat budu..haha

betapa luasnye pengaruh budu..err..

makanlah budu sebab banyak khasiat nye..

1 comment:

  1. siti zaharah tumari16 August 2011 at 06:29

    tak suka budu....huhu

    ReplyDelete

aku mengamalkan demokrasi dlm blog ini..komenlah apa yg kau mahu.haha